• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Hedefinize Uygun Antrenman ve Beslenme

Hedefinize Uygun Antrenman ve Beslenme

Hem kilo alıp Hemde Kas kütlesini Artırmak;

Eğer hedefiniz kilo alarak kas geliştirmek ise, yapmanız gereken disiplinli bir antrenman ile beraber bolca beslenmek, yiyebildiğiniz kadar yemek. Ancak bu demek değilki cipsler kolalar çikolatalar serbest, bu tür abur cuburlardan uzak durarak kaliteli yemeniz lazım.

  • Disiplinli bir antrenman, bilinçli ağırlık çalışması,
  • Çok sıkı yemek, zorlansak bile bol bol yemeye çalışmak.

Yağ Yakarak Kas Artırmak;

Eğer amacınız yağ yakarak zayıflamak ve bununla beraber kas geliştirmek ise, yapmanız gereken yine disiplinli bir antrenman ile beraber diyeti sıkı tutmak. Şu an fazla yağlarınız olduğu için aldığınız kalorileri aşağı indirmeniz gerekiyor. Hedefiniz yağ kütlesini minimuma indirmek olsun, minimuma indikten sonra temiz kas kütlesini eklemek çok daha kolaydır, diyetinizi kontrol ettiğiniz sürece antrenmanlara devam ettiğiniz sürece yağlarınız artmaz, aksine kas kütleniz büyüdükçe daha yağsız bir görünüm sağlamaya başlarsınız.

  • Kardiyo ile kalori açığı oluşturmak, metabolizmayı hızlandırmak.
  • Disiplinli antrenman, bilinçli ağırlık çalışması,

Hem Kas Yapmak, Hem Yağ Yakmak İstiyorum;

Eğer amacınız hem yağlarınızı yakmak, hem de kas kütlesi artırmak ise, çok disiplinli bir antrenman ve beslenme sistemi uygulamanız lazım. Tercihen sık sık ve az yiyerek bir sistem oluşturmanız lazım. Ağırlık çalışmak vücuda hormonal olarak tüm sinyalleri verecektir.

Bunun yanında kalori açığını artırmak için kardiyo yapmalı ve diyetimizi de ortalama bir terazide tutmalıyız. Çok aç kalmak yada çok fazla yemek de iyi bir seçenek değil. Yağ yakarken kas yapmanız gerekiyor, bunun dengesini kurmak çok zordur ama imkansız değildir. Teraziyi hep dengede tutmanız lazım.

  • Disiplinli bir antrenman ve bilinçli ağırlık çalışması,
  • Kaliteli bir diyet ile ne aç kalmak, ne de çok yemek.

Son olarak unutmayın, aklınıza kazıyın! Fit görünmek, Kaslı görünmek kesinlikle bir yaşam biçimidir. Alışkanlıklarınızı, yaşam biçiminizi değiştirmeden hayal ettiğiniz vücuda kavuşamassınız, kavuşsanız bile devamlılığını sağlayamazsınız. Değişime istekli olun, disiplinli olun başaramayacağınız hiç bir şey kalmayacak!